Hello Website

Nog meer diensten om jou op weg te helpen op het internet

Afbeeldingen en foto's maken
Foto's van jou en je bedrijf maak je vandaag de dag gewoon zelf. Praktisch iedereen heeft een smartphone tegenwoordig. Met het eenvoudige beheersysteem plaats je jouw zelfgemaakte foto's snel op je website.

Wil jij daarentegen...

  • creatieve foto's laten maken door een professionele fotograaf,
  • bestaande foto's laten bewerken en aanpassen,
  • of illustraties en andere afbeeldingen op maat gemaakt hebben?

Dan kan Hello Website jou daar ook mee helpen. Onze professionele ontwerpers, tekenaars, fotografen en kunstenaars gaan graag voor jou en je bedrijf aan de slag. Stuur een mailtje of bel ons om te informeren naar de mogelijkheden.

Selectie van foto's
Geen tijd of geld voor foto's door een professionele fotograaf? Hello Website kan je helpen bij het vinden en selecteren van reeds bestaande foto's voor je website. Stock fotografie - al dan niet betaald - is een ideale manier om jouw website snel en goedkoop professioneel te laten ogen en een passende uitstraling te geven.

Ontwerp van drukwerk
Posters, flyers, visitekaartjes, spandoeken, evenement banners, kadobonnen, kortingspasjes... je kunt het zo gek niet bedenken of Hello Website kan het samen met jou ontwerpen en laten drukken.
Het ontwerpen van drukwerk vereist weer andere skills en kennis dan het maken van enkel digitale afbeeldingen. Hello Website helpt jou vanaf je eerste schets tot aan de bezorging door de drukker. Informeer naar de mogelijkheden.

Je eigen boek uitgeven
Voor jezelf of je bedrijf een eigen boek uitgeven? Zowel digitaal als op papier? Mét ISBN nummer? Hello Website biedt een compleet pakket aan waarmee jij jouw ervaring en kennis kunt omzetten in klinkende munt. En het staat ook nog eens leuk op je CV, een eigen boek.

Jij schrijft je boek, samen werken we vervolgens aan:

  • redactie,
  • indeling en opmaak,
  • visuele inhoud,
  • omslag ontwerp,
  • en misschien wel een serie aan lucratieve cursussen op basis van jouw boek!?

Hello Website krijgt geen loyalties voor jouw werk en jij behoudt bovendien het volledige auteursrecht. Waarom een gerenommeerde maar dure uitgeverij inschakelen, die je ook nog eens mag betalen voor een exemplaar van je eigen boek? Samen met Hello Website benut jij gewoon alle mogelijkheden van het internet!

Selectie van software
Naast software om je website mee te maken en beheren, heb je vast nog andere software in gebruik die relevant is voor je werk. Wat je branche ook is, de software die jij kiest voor gebruik in je bedrijf heeft niet alleen invloed op hoe je dingen doet maar ook op hoe je dingen ziet. De keuze voor niet alleen geschikte maar ook passende software is er eentje waar je het verschil mee kunt maken.
Hello Website kan samen met jou uitzoeken welke software je waarvoor het beste kunt gebruiken. Of je nou werkzaam bent als bakker, advocaat, hovenier, webwinkelier, sportinstructeur, restauranthouder of schilder...

Advies over jouw internet strategie
Veel internetbureaus bouwen niet alleen je website, maar verzorgen ook jouw online marketing, sales en strategie. Naast dat dit extra duur wordt en het vaak nog onduidelijk is wat je hiervoor terug krijgt, vinden wij dit bij Hello Website ook niet passen bij het (beginnend) ondernemerschap en de doe-het-zelf-gedachte.

We zouden je wel dikbetaald advies kunnen geven op marketing-, sales- en strategie-gebied, maar daarmee zitten wij teveel op jouw ondernemersstoel, vinden wij. Dat ondermijnt de doe-het-zelf-gedachte die Hello Website aanhangt. Jij bent de ondernemer, en daar kun je onze tools bij gebruiken. Gewoon een duidelijke deal.

Om je toch een beetje op weg te helpen geven we in plaats daarvan algemene beschouwingen over marketing, sales en ondernemerschap in onze wekelijkse weblog. Ook staan we je graag telefonisch te woord om even te sparren over jouw strategie. Of we wijzen je op artikelen en blogs die volgens ons verstandige dingen zeggen over onderwerpen als zoekmachine-optimalisatie, internet-marketing, bedrijfsstrategie, sales, etc.

Zodat jij in staat gesteld wordt om goed geinformeerd jouw eigen ondernemerskeuzes te maken.