Hello Website

Een helpende hand bij het schrijven van teksten

Met Hello Website kun je eenvoudig en snel teksten op je website plaatsen en veranderen. Dit kun je helemaal zelf doen via het beheergedeelte, want Hello Website is immers een doe-het-zelf pakket.

Het schrijven van tekst is helaas voor veel mensen vaak het lastigste onderdeel van een website beginnen.

Ze hadden er even niet bij stil gestaan dat het moeilijkste onderdeel ook het belangrijkste is. "Eerst maken we de website en daarna vullen we deze wel", wordt er soms gedacht. Alsof de tekst voor de website een noodzakelijk kwaad is. Integendeel, het is echt het belangrijkste onderdeel van een website. De website zelf is eigenlijk niets anders dan de drager van jouw verhaal en boodschap. En het zijn jouw verhaal en boodschap die de bezoekers informeren, verleiden tot aankoop, aansporen tot verder klikken, etc.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van de teksten voor je website?

Laat Hello Website je dan helpen. Samen vertalen we jouw boodschap naar een solide websitetekst waar je vervolgens zelf op kunt voortborduren. Ook dit doen we volgens een vaststaand stappenplan, zodat de verwachtingen van tevoren en de kans op succes helder zijn.

Hello Website heeft geen tekstschrijvers of 'content marketeers' in dienst om jouw teksten te schrijven. Het daadwerkelijke schrijven is slechts het topje van de ijsberg, en praten zonder wat te zeggen laten we wel over aan de marketingjongens en -meisjes van het grootbedrijf. Wij krijgen jouw boodschap en verhaal op het scherm; solide, eerlijk en helder. Dat kunnen wij, en doen we samen.

Hello Website heeft drie diensten om jou te helpen bij het schrijven van je teksten:

  • Jij schrijft een snelle concept versie van je tekst, wij maken er een informatief en helder verhaal van
    Heb je zelf al iets van tekst op papier, maar ondervind je moeite met de laatste stapjes? Laat ons je tekst dan af maken zodat deze snel op je website geplaatst kan worden. Later kun je de tekst altijd nog zelf aanvullen en bewerken.

  • Jij vult een leidende vragenlijst in, wij vertalen je antwoorden naar een duidelijke boodschap
    Heb je nog niets aan tekst op papier omdat je het misschien lastig vindt om te beginnen? Laat Hello Website jou helpen, vanaf het eerste begin.

  • Een daartoe opgeleide journalist neemt (telefonisch) een diepgravend interview af, en schrijft vervolgens de teksten voor je website
    Ga nog een stap verder dan een prettige en informatieve tekst. Samen de diepte in met een kundige journalist en tekstschrijver, om jouw verhaal pas echt genuanceerd op het scherm te krijgen.