Hello Website

Maak jouw website helemaal van jezelf met een passende huisstijl

Jouw website komt standaard met een handige ontwerp tool. Alleen hiermee al heb je heel veel mogelijkheden om jouw website vorm te geven. Kleuren, randen, lettertypes, witruimte, schaduwen, etc. Binnen de vaststaande en vertrouwde indeling van Hello Website kun je alles aanpassen om jouw website helemaal van jou te maken.

Wil je nog een stap verder gaan, kies dan voor een huisstijl op maat.
Hello Website ontwikkelt dan een of meerdere huisstijl-onderdelen voor jou en je bedrijf. Geen duur huisstijl-traject terwijl je je bedrijf nog aan het opbouwen bent, maar gewoon de onderdelen die je nodig hebt om gaandeweg te groeien. Jij geeft aan wat je wilt en geschikt vindt, Hello Website maakt het.

Dit doen we volgens een simpel stappenplan.
Zodat we dit subjectieve proces toch een beetje kunnen begeleiden. Want jij weet als geen ander hoe jij jouw bedrijf wilt presenteren, maar probeer dat maar eens uit te leggen aan diegene die de uiteindelijke pixels gaat vormgeven. En daarom worden we in onze stappenplannen lekker snel concreet. Zodat jij kunt oordelen over iets wat je voor je ziet, in plaats van uitleggen wat je precies bedoelt. En wij kunnen werken met concrete feedback van jou, in plaats van gissen naar wat je bedoelt. Dat is de kunst.

Hieronder de verschillende huisstijl-onderdelen die Hello Website voor jouw bedrijf kan verzorgen, om jouw website nog aantrekkelijker te maken.

  • Huisstijl Startpakket - Volledig huisstijl ontwerp om vooral snel goed voor de dag te komen.
  • Logo ontwerp - Alle aandacht voor het meest sprekende onderdeel van jouw huisstijl, je logo.
  • Kleurenpalet samenstellen - Bij het samenstellen van een evenwichtig en sfeervol kleurenpalet komt nog best wat kijken. Wij kunnen helpen.
  • Afbeeldingen maken/bewerken - Achtergronden, afbeeldingen voor je topbalk, een bewerkte foto, info-graphic, of andere beeldspraak... Hello Website maakt afbeeldingen op maat voor jouw huisstijl.
  • Bestaande huisstijl inpassen - Heb je al een huisstijl voor jouw bedrijf laten ontwikkelen? Dan kun je deze zelf - of met behulp van je designer - inpassen in je website. Als je weet hoe dat moet, dan is dat een koud kunstje. Maar heb je geen ervaring of zin, dan kan Hello Website het ook voor je doen. In sommige gevallen doen we dat zelfs gratis.

Voor het ontwikkelen van een huisstijl op maat betaal je een eenmalig bedrag. Dit in tegenstelling tot het maandelijkse bedrag dat je betaalt voor je website en eventuele modules. Daarmee wordt de huisstijl die we samen ontwikkelen helemaal van jou. Jij neemt de bronbestanden van je huisstijl dus gewoon weer mee, mocht je het abonnement voor je website op enig moment opzeggen. Net zoals al je andere content, zoals teksten en afbeeldingen. Jouw data is van jou.