Hello Website

Nog meer uitbreidingen om je website mee te verrijken

Hieronder enkele van de tools die Hello Website vlot beschikbaar gaat stellen als extra uitbreidingen op het website startpakket. De beschikbaarheidsdata en prijzen van de tools moeten nog worden vastgesteld.

Video
Voeg in een handomdraai video toe aan je website. Maak gebruik van de 'embed'-functies van video hosting platforms - zoals bijv. YouTube of Vimeo - om de video's vanaf daar ook op jouw website te vertonen. Als je meer controle wilt over jouw (video-)data dan kies je voor de 'selfhosting'-optie, waarbij Hello Website jouw video's bewaart en aan bezoekers vertoont. YouTube en daarmee Google hebben op deze manier dus niks te maken met jouw data en kijkcijfers.

Social
Als je voor jouw bedrijf actief bent op sociale media, dan kun je op je website een duidelijk zichtbaar icoontje plaatsen voor ieder denkbaar kanaal. Plaats bijvoorbeeld een link naar je LinkedIn-profiel, Facebook-pagina, Twitter-stream, Whatsapp-chat, Etsy-shop, Dribbble-account, SoundCloud-podium, etc. Met de sociale media icoontjes kun jij linken naar ieder publiek platform waarop jij nog meer digitaal actief bent. Zo kun je werken aan een openhartige en sociale reputatie bij je bezoekers en klanten.

Wij zijn niet alleen druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe uitbreidingen. Ook het website startpakket zelf ondergaat continu verbeteringen en essentiele aanpassingen. Deze verbeteringen aan het startpakket zitten bij de maandprijs inbegrepen.