Hello Website

Formulieren om de interactie met bezoekers (deels) te automatiseren

Formulieren maken al sinds jaar en dag onderdeel uit van het internet. Een onmisbaar onderdeel zelfs. Maar waarom zouden ze altijd maar zo eenzijdig en rigide moeten zijn?

Hello Website geeft een nieuwe betekenis aan website formulieren door deze veel interactiever te maken. En daarmee aantrekkelijker en waardevoller voor jouw bezoeker of klant. Zo kun jij met Hello Website Forms helemaal naar wens formulieren maken en zelf bepalen wat er met het ingevulde antwoord gebeurt.

Bied formulieren gratis aan om potentiele klanten te informeren en te overtuigen, of koppel jouw formulier aan de Shop om betaalde diensten aan te bieden.

Krijgt de bezoeker direct automatisch en gratis antwoord op een ingevuld formulier? Of vult jouw klant een uitgebreid formulier in waarvan de antwoorden worden opgeslagen en dit jou als ondernemer vervolgens helpt om een precieze offerte uit te brengen? Er zijn allerlei toepassingen denkbaar.

We zijn momenteel druk bezig om de interactieve formulieren te ontwikkelen. De verwachting is dat we die dit jaar nog afronden. Kijk op onze roadmap welke extra functies er wanneer zitten aan te komen.

Formulieren op het internet kunnen veel effectiever en interactiever. Welkom bij Automatische Formulieren.
Met Automatische Formulieren geef je bezoekers automatisch antwoord op hun vraag, of juist helemaal op maat.
Gebruik Automatische Formulieren voor verschillende doeleinden. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Hello Website