Hello Website

Flexibele Formulieren, helemaal naar eigen wens in te richten

Waarom alleen maar een contactformulier op je website? Je kunt nog zoveel meer met formulieren. Krijg je vaak e-mails met informatieverzoeken of onduidelijke offerte-aanvragen? Begeleid je bezoekers dan bij het aanleveren van de juiste informatie door formulieren op maat aan te bieden.

Met de Formulieren van Hello Website maak jij zelf je eigen formulieren en bepaal jij zelf wat je vraagt. Zo kun je onze formulieren inzetten om bijvoorbeeld inschrijvingen, informatie-verzoeken en offerte-aanvragen gladjes te laten verlopen. En dat helemaal op jouw manier.

Jouw formulier is zo gemaakt dat het geen spam doorlaat, zelfs niet door de hardnekkigste spambots. Hello Website heeft daar een slimme truc voor ontwikkeld. Wel zo fijn, zo houdt je tijd en aandacht over voor je echte klanten.

Hoe werken de Flexibele Formulieren

Jouw zelf gemaakte formulier is volledig geïntegreerd in je website. Je kunt deze makkelijk een plekje geven in een van de navigatie-menu's.

+
Met de Flexibele Formulieren stel jij helemaal zelf je formulieren samen. Je bepaalt zelf wat je vraagt, hoe je het vraagt en of je het vraagt aan je bezoekers.
+
Jouw zelf gemaakte formulier kun je een plekje geven in een van de navigatie-menu's.
+
Net zoals bij het Hello Website Basispakket zie je het formulier voor je, met daarbij knoppen om je formulier aan te passen of uit te breiden.

Je kunt allerlei formuliervelden toevoegen, zoals:

  • tekstinvoer,
  • nummerinvoer,
  • aan/uit-schakelaars
  • en keuzemenu's.
+
Bepaal zelf of jouw tekstinvoerveld op een regel getoond moet worden, of dat je een groot tekstveld wilt met ruimte voor meer regels.
+
Laat bezoekers getallen en cijfers invoeren, en bepaal zelf wat er mogelijk is.
+
Moeten je bezoekers akkoord gaan met voorwaarden voordat ze iets aanvragen of zichzelf ergens voor inschrijven? Zo gepiept met onze Flexibele Formulieren.
+
Keuzemenu's op verschillende manieren. Bepaal zelf of je bezoekers één of meer keuzes moeten aanvinken, en bepaal hoe je keuzemenu eruit ziet.

Natuurlijk bepaal jij ook zelf de titel van je formulier, welke teksten je bezoekers wanneer te zien krijgen, of er een bevestigingsmail wordt gestuurd, etc.

+
Je formulier heeft naast de invoervelden nog een aantal onderdelen die je zelf kunt wijzigen, zoals de teksten bij je formulier.
+
Krijg een notificatie wanneer je formulier is ingevuld. Bepaal ook zelf de teksten die bezoekers te zien krijgen in jouw formulier, of later per e-mail krijgen als bevestiging.
+
Uiteraard bepaal je ook zelf wat er op de verzendknop komt te staan.

Van ingevulde formulieren kun je niet alleen een notificatie krijgen, je vindt ze ook allemaal terug in het beheersysteem. Handig op één plek.

+
Een overzicht van de ingevulde formulieren, met de laatste bovenaan. Je ziet hier in het kort wat er is ingevuld.
+
Klik je op een ingevuld formulier, dan zie je alle ingevulde velden en kun je zelfs snel klikken om een e-mail terug te sturen. Als je niet al had gereageerd op je notificatie-mail.

Wist je dat... je gratis één formulier krijgt bij het Basispakket!? Deze kun je gebruiken zoals je zelf wilt. Maak een kort - of juist uitgebreid - contactformulier zodat je minder spam ontvangt (je hoeft met een contactformulier immers niet je e-mailadres prijs te geven).

Of ga aan de slag met een inschrijfformulier of aanvraagformulier, of... de mogelijkheden zijn eindeloos.