Hello Website

Heldere website voor jou en je bezoekers

Bekijk hier voorbeelden van hoe jouw website eruit kan zien, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hello Website heeft een vertrouwde layout, zodat bezoekers snel hun weg kunnen vinden op jouw website. Er schuilt kracht in eenvoud. Ken je die websites waarbij je altijd moet zoeken waar wat staat? Daar heeft Hello Website geen last van. Het merendeel van jouw bezoekers is alles behalve loyaal, maak het ze dus makkelijk om jouw website snel te leren kennen. Als iets duidelijk is en vertrouwd aandoet, dan zullen deze bezoekers eerder klant van je worden.

Hello Website biedt alle ruimte voor jouw eigen stijl. Of je nou snel online wilt met een eenvoudige maar degelijke website, of dat je jouw professioneel ontwikkelde huisstijl met logo en ander visueel maatwerk wilt toepassen op je website. Met Hello Website kan het. Het idee is dat je de vormgeving van je website volledig zelf kan doen, maar ook een stapje verder kunt gaan met meer maatwerk.

Je website oogt altijd als een samenhangend geheel. Het systeem doet dat door automatisch jouw afbeeldingen en teksten de juiste positie, grootte en witruimte te geven, zodat alles altijd in balans oogt. Je kunt eigenlijk geen fouten maken met de opmaak. Zo richt je je creatieve energie op jouw ontwerp en verhaal, niet op het eindeloos configureren van allerlei instellingen.

Hello Website werkt op alle schermen en apparaten. Zonder uitzondering. Als het een browser heeft, dan kan jouw website erop bekeken worden. Op kleinere schermen, zoals die van smartphones, kiest het systeem automatisch een duidelijkere layout. Zo worden er dan nog maar twee afbeeldingen op een rij getoond in plaats van drie, is de tekst groot genoeg om meteen te kunnen lezen, en passen we nog wat trucjes toe om jouw website razendsnel te laden. Sommige websitebouwers noemen een aparte website voor kleine schermen 'adaptive' of 'responsive', wij noemen het 'logisch'.

Hello Website is razendsnel. In een trend waarbij iedere website steeds lomper en trager lijkt te worden, kiest Hello Website ervoor om de andere kant op te gaan. Maximale snelheid door lichtgewicht websites. Wel zo prettig voor je bezoekers, niet iedereen heeft immers de snelste internetverbinding of duurste smartphone. Met een lichtgewicht website weet jij als ondernemer bovendien zeker dat je website het blijft doen, ook als je veel bezoekers tegelijk hebt.

Hello Website