Hello Website

Heldere website voor je bezoekers, eenvoudig beheersysteem voor jou

Hieronder zie je in grote lijnen hoe het beheersysteem van je website werkt. Wil je het zelf uitproberen? Vraag dan een gratis proefwebsite aan.

Inloggen op het ingebouwde beheersysteem
Het beheersysteem is ingebouwd in je website. Je kunt gewoon met je browser inloggen om je website te wijzigen.

Hieronder kun je alvast een eerste indruk krijgen van het beheersysteem bij je website. We gebruiken een eenvoudige website als voorbeeld.

+
De website zoals deze er voor de bezoekers uitziet. Dit is een voorbeeld-website.
+
Als je jouw website wilt wijzigen dan kun je inloggen op het beheersysteem. Dit werkt gewoon allemaal in je browser, net als je website zelf.
+
Na het inloggen op het beheersysteem zie je nog steeds jouw website voor je, maar nu met allerlei knoppen om je website aan te vullen en te wijzigen.

Het ontwerp van je website wijzigen
Ook dat kan heel makkelijk met het beheersysteem.

+
Het ontwerp van je website kun je ook wijzigen in het beheersysteem. Maak je website helemaal van jou door alle onderdelen naar eigen wens vorm te geven.
+
Je hebt de keuze uit veel verschillende lettertypes. Bepaal zelf de lettertypes en -kleuren voor je titelbalk, navigatie-menu's, pagina-titel en tekst.
+
Je kunt nog veel meer stijlonderdelen aanpassen, zoals randen, achtergronden, kleurverloopjes, hoeken, schaduwen en gloed. Zo creëer je een verfijnde stijl op maat voor jouw website.
+
Navigatie-menu's kun je in een balk weergeven, als losse knoppen of als tekst rechtstreeks op de website-achtergrond. Elke gewenste uitstraling is op die manier mogelijk.
+
Upload een achtergrondafbeelding voor de topbalk, zodat je hier bijvoorbeeld je bedrijfslogo kunt tonen. Of je doet het zelf, of Hello Website helpt jou om je website helemaal op maat te maken.
+
Je kunt een grote afbeelding uploaden als achtergrond voor je website. Of kies een kleurverloopje als je snel iets moois wilt maken. Ook een herhalend achtergrondpatroon uploaden is mogelijk.

Waarom begin jij niet aan het ontwerp van jouw nieuwe website met onze Kleurenkiezer!? Zo kun je heel gemakkelijk een solide begin maken met de vormgeving van je website. En als je een kleurencombinatie gevonden hebt, kun je gelijk een gratis proefwebsite aanvragen met jouw nieuwe kleuren.

Pagina's beginnen (als concept) en toevoegen aan je website.

+
In het navigatie-menu vind je ook de knop om een nieuwe pagina toe te voegen aan je website.
+
Je begint een nieuwe pagina als concept, deze staat dan nog offline. Eerst vul je deze met tekst en afbeeldingen voordat je 'm publiceert en een plekje in de navigatie geeft.
+
Je concept-pagina is aangemaakt. Deze staat nu nog offline en is niet te zien voor bezoekers. Je kunt nu teksten en afbeeldingen toevoegen om de pagina klaar te maken voor publicatie.

Tekst toevoegen aan je pagina.

+
Onderaan iedere pagina vind je een knop waarmee je teksten en afbeeldingen toevoegt. Daarna kun je deze teksten en afbeeldingen nog ordenen en verplaatsen.
+
Hier typ je de tekst voor je tekstblokje. Je kunt ieder tekstblok zo lang of kort maken als je wilt, het invoerveld groeit automatisch mee. Je ziet ook enkele opmaak codes waarmee je tekst kunt opmaken.
+
Tekstblokjes kun je - net als afbeeldingen - weer verwijderen, naar boven of beneden verplaatsen, en wijzigen.

Afbeeldingen en foto's toevoegen
Je voegt heel makkelijk afbeeldingen toe vanaf je eigen computer. Je afbeeldingen zijn altijd perfect passend te maken en staan netjes in verhouding tot de tekst. Je kunt eigenlijk geen fouten maken.

+
Voeg een foto of afbeelding toe vanaf je eigen computer.
+
Je afbeelding wordt automatisch als vierkant getoond. Je kunt je afbeelding vervolgens nog bijsnijden, over de volledige breedte weergeven, in de tekst laten vallen, voorzien van een link of onderschrift, en aanklikbaar maken om in te zoomen. Zo kun je snel en eenvoudig je afbeeldingen perfect passend maken.

Pagina's publiceren en een plekje in de navigatie geven.

+
Als je conceptpagina af is kun je deze publiceren en een plekje in een van de navigatie-menu's geven. Je kunt de pagina aan het hoofdmenu toevoegen, aan een submenu (onder een pagina in het hoofdmenu), in het menu onderaan de pagina, of de pagina als vrije pagina online zetten.

Wil je het beheersysteem zelf ervaren? Vraag dan een gratis proefwebsite aan en probeer het Hello Website Basispakket twee weken vrijblijvend uit.

Hello Website