Hello Website

Websites voor beginnende ondernemers en kleine organisaties

Jouw website werkt op alle schermen. Desktop, laptop, tablet en smartphone.

Mooie en vertrouwde website voor bezoekers
De duidelijke indeling van de website doet vertrouwd aan en zorgt ervoor dat bezoekers zich snel thuis voelen en gemakkelijk hun weg vinden. Alle aandacht voor jouw boodschap en verhaal, geen onnodige afleiding door een onduidelijke opbouw van je website.
Ook je mobiele website is prettig te bezoeken, omdat deze speciaal is gemaakt voor kleinere schermen zoals smartphones en tablets. De mobiele website laadt razendsnel, en vereist geen inzoomen/uitzoomen om tekst te lezen en afbeeldingen te bekijken. Gewoon lekker duidelijk.

Helemaal op maat in jouw eigen huisstijl
Alle ruimte voor jouw huisstijl. Achtergrondkleuren, kleurverloopjes, foto's, patroontjes, lettertypes, randen, hoeken, balken... alles kun je naar eigen wens aanpassen.
Gebruik de handige ontwerptool om zelf - zonder ontwerpervaring - je website vorm te geven. De vaste layout zorgt voor houvast, zodat je eigenlijk geen fouten kunt maken. En biedt jou tegelijkertijd alle ruimte om je creativiteit te laten spreken. Zie het dus meer als een kleurplaat dan als een leeg vel papier.
Zo krijg je zelf veel voor elkaar met je website ontwerp en uitstraling. En kun je toch nog wat hulp gebruiken, dan staat Hello Website paraat met handige ontwerpdiensten.

Eenvoudig en flexibel beheergedeelte
Hello Website is een doe-het-zelf pakket. Met het online beheergedeelte regel jij zelf de inhoud en het uiterlijk van je website. Je website vullen, aanvullen en wijzigen is een fluitje van een cent.
Het beheergedeelte heeft een simpele workflow waarmee je stapsgewijs jouw content, zoals teksten en afbeeldingen, toevoegt. De weergave en volgorde kun je eenvoudig veranderen. Deze belangrijke tekst toch iets hoger plaatsen? Die afbeelding toch over de volledige breedte weergeven? Het navigatie-menu toch wat anders indelen? Allemaal zo gepiept.
En loop je ergens vast, bel ons dan gerust even op. Hello Website heeft een gratis telefonische klantenservice, we helpen je graag.

Voor startende ondernemers en kleine organisaties. Wat je werk ook is.

Voor wie
De websites van Hello Website zijn instapwebsites voor startende ondernemers en kleine organisaties. Dat betekent dat jij:

  • zelf je website vult en onderhoudt omdat jij immers het meeste weet van jouw bedrijf,
  • snel en risicoloos een solide website neerzet zonder daar veel voor te betalen,
  • jouw website kunt uitbreiden met handige producten en diensten,
  • geen dure webdesigners of programmeurs nodig hebt en nergens aan vastzit,
  • niet wordt afgeleid door onnodige functies en dus tijd over hebt om te ondernemen.

Het website startpakket is daarmee uitermate geschikt voor no-nonsense ondernemers die niet te beroerd zijn hun handen uit de mouwen te steken en iets te vertellen hebben. Gewoon een duidelijke deal.

Het basispakket is compleet, zodat je alles hebt om online te gaan. Hello Website regelt de technische zaken op de achtergrond.

Compleet met domeinnaam, e-mailadressen en webhosting
Over webhosting hoef je niet eens na te denken, dat zit er gewoon bij en regelt Hello Website achter de schermen voor je.
Als je al een domeinnaam hebt, dan kun je deze laten staan waar ie staat. We leggen je dan nog uit hoe je deze verbindt met jouw website. Heb je nog geen domeinnaam, kies dan een geschikte vrije domeinnaam voor je website. Ook dit zit er gewoon bij in en staat op jouw (bedrijfs)naam.
Kies je voor een domeinnaam via Hello Website, dan krijg je een onbeperkt aantal e-mailadressen met een overkoepelende inbox. Je e-mail kun je dan koppelen aan jouw e-mailprogramma of online in je browser raadplegen via webmail. Meerdere e-mailadressen met elk een eigen inbox zijn apart verkrijgbaar.

Hello Website is een doe-het-zelf pakket. Maar kom je er even niet uit, dan staan wij gratis telefonisch voor je klaar.

Gratis telefonische klantenservice
Hello Website is een doe-het-zelf pakket, maar dat betekent niet dat we jou helemaal aan je lot overlaten. Kom je er even niet uit, bel ons dan gerust, we helpen je graag weer op weg.
We hebben verstand van zaken en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Die we eerst grondig onder de loep nemen voordat we jou hierin van advies voorzien.
We spreken je ook graag omdat we onze klanten willen leren kennen. Wat zijn jouw ideeen over het ondernemerschap, wat zie je graag veranderen aan jouw website

Het website basispakket is uitbreidbaar met extra functies.

Uitbreidbaar met extra functies
Het website startpakket kun je eventueel uitbreiden met extra functies. Je betaalt bij Hello Website alleen voor wat je nodig hebt.

Onze webshop bijvoorbeeld. Dat is de meest toegankelijke webshop op de markt. Je kunt letterlijk nog dezelfde dag (digitale) producten en diensten aanbieden en betalingen ontvangen. Het enige wat je nodig hebt zijn de Hello Webshop en een IBAN-bankrekening. Geen opstartkosten of kosten per transactie. Make paying personal again. Risicoloos ondernemen was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop!

Webforms is ons vlaggenschip. Als het internet ergens goed voor is, dan is het wel in contact treden met een groter publiek. Met webforms kun jij de interactie met je doelgroep toegankelijker en waardevoller maken, zodat je het aantrekkelijk maakt om een klantrelatie aan te gaan. Van bijna helemaal geautomatiseerde interactie, naar persoonlijk contact. Webforms biedt jou een flexibele manier om een rijke interactie met je publiek te organiseren en naar eigen inzicht vorm te geven.

Hello Website kan jouw bedrijf en website verder helpen met diensten op maat.

Aan te vullen met extra diensten
Naast de website producten biedt Hello Website ook verschillende diensten aan.

Met de ontwerptool kun jij weliswaar je website helemaal naar wens ontwerpen, maar een eigen huisstijl maakt het natuurlijk pas echt af. Een eigen logo, een sprekend kleurenpalet, een sfeervolle achtergrond, een passend lettertype, op maat gemaakt voor jou en je bedrijf.
Jouw logo en huisstijl zijn ook in te zetten op allerhande drukwerk, zoals visitekaartjes, flyers en posters. Dat kan Hello Website allemaal voor je verzorgen.
En als je al iemand hebt gevonden voor een huisstijlontwerp, dan kan dat ook gewoon. In het beheergedeelte van je website kun je terugvinden welke bestandsformaten en afmetingen wenselijk zijn.

Teksten schrijven. Het klinkt zo makkelijk. Iedereen kan op een toetsenbord typen, maar helder communiceren is bijna een kunst. Helemaal als je gaat schrijven over je bedrijf, jouw kindje. Hello Website probeert zoveel mogelijk onnodige functies weg te laten die afleiden van jouw tekst en boodschap, maar dat neemt niet weg dat het beginnen met schrijven voor en over jouw bedrijf soms best lastig kan zijn. Wij hebben verschillende tekstdiensten en -abonnementen waarmee we je op weg kunnen helpen.

Helder abonnement zonder kleine lettertjes of verborgen kosten. Gewoon een duidelijke deal.

Als maand- of jaarabonnement verkrijgbaar
Risicoloos ondernemen doe je met Hello Website, want je zit nergens aan vast. Voor 29,- euro per maand ben jij online met je website en kun je het ondernemerschap uitproberen. Je kunt iedere maand opzeggen, tot op de laatste dag. Geen opzegtermijn dus.
En bevalt het ondernemen wel? Dan stap je over op het voordelige jaarabonnement wanneer jij daar klaar voor bent. Het jaarabonnement kost omgerekend 19,- euro per maand. Gewoon een duidelijke deal.

Ga je ooit weg bij Hello Website, omdat jouw bedrijf stopt of omdat jouw groeiende bedrijf toe is aan een geavanceerder website systeem, dan neem je al jouw website inhoud - zoals tekst en afbeeldingen - gewoon weer met je mee. Jouw data is van jou.

Hello Website