Hello Website

Kant-en-klare functies om je website mee uit te breiden

Plug-and-play, net zoals het website basispakket. Zo betaal je alleen voor wat jij en jouw bedrijf nodig hebben.

Als aanvulling op het basispakket biedt Hello Website de volgende extra functies aan:

  • Formulieren (nu verkrijgbaar) - Maak een contactformulier op maat, of een inschrijfformulier voor jouw cursus of evenement, of wat denk je van een aanvraagformulier voor offertes... de mogelijkheden zijn eindeloos. Het basispakket beschikt standaard al over één formulier die je kunt inzetten waarvoor jij wilt. Wil je meer formulieren gebruiken, dan kun je deze eenvoudig bestellen en vervolgens zelf inrichten.
  • Webwinkel (nu verkrijgbaar) - Meteen beginnen met verkopen van jouw producten en diensten, of deze nou fysiek of digitaal zijn. Met de Webwinkel van Hello Website verkoop je net zo makkelijk een zelfgeschreven e-book of digitaal cursusmateriaal als dat je jouw andere producten of diensten verkoopt. En om betalingen te ontvangen heb je met onze Webwinkel alleen maar een bankrekening nodig. Je kunt dus snel beginnen, en risicoloos stoppen wanneer jij dat wilt.
  • Video's (nu verkrijgbaar) - Video's op jouw website aanbieden zonder felrode YouTube-afspeelknop, en ook nog eens helemaal reclamevrij? Met Hello Website behoud jij de controle over jouw video's en alles daaromheen. Voeg eenvoudig video's toe aan iedere pagina, waar je maar wilt. En niets staat jou in de weg om dezelfde video ook op YouTube aan te bieden, met ernaast een linkje naar je website natuurlijk.
  • Blog (nu verkrijgbaar) - De online 'hartslag' van jouw bedrijf. Plaats artikelen, blogposts, korte berichtjes en foto's. Deel persoonlijker zaken en besteed aandacht aan de actualiteit binnen jouw vakgebied, allemaal op jouw eigen website. Zodat je de regie behoudt over jouw boodschap. Onze Blog-module maakt het makkelijk en leuk om je website steeds weer nieuw leven in te blazen.

Momenteel werken we hard aan de ontwikkeling van interessante extra functies. Houd deze website in de gaten om op de hoogte te blijven.