Hello Website

Dit is waar Hello Website naartoe werkt, nu en in de toekomst

Het website startpakket van Hello Website is gereed en momenteel verkrijgbaar. Bel ons voor meer informatie op 06 - 3086 6039, of vraag alvast een proefversie aan om het website startpakket te proberen.

Hieronder de verwachte beschikbaarheid van de belangrijkste extra functies die Hello Website in de komende periode zal afronden. Bel ons vooral voor meer informatie over de aanstaande functies, dan kunnen we je alvast uitleggen hoe een en ander zal werken.

Prikbord
nu verkrijgbaar
Pagina's met informatie zijn ook maar pagina's met informatie; superhandig en informatief, maar wel een beetje statisch. Met een prikbord blaas je je website en bedrijf leven in. Informeer bezoekers over ontwikkelingen in je bedrijf of branche, deel wat jij als expert onlangs geleerd hebt, laat eens een wat informelere kant van jezelf zien, toon recente projecten, laat bestaande klanten eens aan het woord... kortom, met een blog geef jij je bedrijf een hartslag door met regelmaat nieuwe dingen te delen met je bezoekers. Jouw blog is overigens ook handig als centraal verzamelpunt voor content om te delen op social media.

Webwinkel
verwacht: september 2020
De webwinkel van Hello Website is een webshop zoals je deze nog nooit gezien hebt. En dat is niet omdat onze webshop nog boordevoller hypermoderne snufjes en gehypte technieken zit, maar omdat we de kassa van jouw webshop zo eenvoudig en goedkoop mogelijk houden. Doordat rechtstreekse bankoverschrijving - via de eigen internetbankier-omgeving van jouw klant - de enige betaalmogelijkheid is, heb jij verder geen transactiekosten, 'payment provider'-abonnementen of andere ongein. Het enige dat je nodig hebt is een bankrekening. En een beetje geduld en gezond vertrouwen. Risicoloos ondernemen was nog nooit zo eenvoudig.

Kalender
verwacht: november 2020
Afspraken inplannen, beschikbaarheid bekijken, aanmelden voor een groepsles, een tafel voor twee reserveren... ieder bedrijf maakt weer op een andere manier gebruik van kalenders. De Hello Website Kalender wordt - net zoals het website startpakket - een erg flexibele maar toch simpele tool. Ideaal om jouw bezoekers en klanten direct een beeld van de mogelijkheden te geven, zodat zij zichzelf uiteindelijk kunnen inplannen voor de diensten die jij aanbiedt.

Automatische Formulieren
verwacht: december 2020
Met Automatische Formulieren kun jij op een ongekend flexibele manier interacties met bezoekers vormgeven. Jij maakt beslisbomen waarlangs bezoekers zelf informatie op een gestructureerde wijze kunnen achterhalen, of achterlaten. Afhankelijk van hun invoer en selecties bij iedere stap, geef jij het systeem opdracht om daar bepaalde (tussen)resultaten aan te verbinden. Zodat complexe zaken - wat je vakgebied ook is - direct duidelijk kunnen worden. Bezoekers krijgen gelijk antwoord op hun concrete vraag of probleem, of worden op zijn minst een heel eind op weg geholpen. En jij bent gul met kennis en bewijst jezelf zo als expert op jouw vakgebied, een expert waarop ze kunnen vertrouwen als ze nog meer advies of maatwerk nodig hebben. Je hoeft jouw kennis overigens niet gratis te delen, je kunt Automatische Formulieren ook koppelen aan de Webwinkel.

Hello Website