Hello Website

Gratis telefonische klantenservice, ook als je (nog) geen klant bent

Startende ondernemers willen een toegankelijke klantenservice
Juist omdat Hello Website een website pakket voor startende ondernemers is, kunnen zij snel en eenvoudig telefonisch contact opnemen voor hulp. Geen oeverloze contactformulieren invullen of - erger nog - 'tickets' aanmaken om de klantenservice te spreken, maar gewoon de telefoon oppakken en meteen contact met een vriendelijke medewerker.

Bel 06 - 2044 9243 om Hello Website te spreken en je vraag te stellen of idee voor te leggen.

Ook als je (nog) geen klant bent kun je ons gewoon bellen.
We horen graag je idee, beantwoorden je vraag of helpen je op weg. Aan de telefoon is dat zo geregeld en heb je snel duidelijkheid. Je kunt ons ook bellen om een gratis proefwebsite van het Hello Website Basispakket uit te proberen.

Hello Website is een doe-het-zelf website-pakket, maar we helpen je graag even op weg
Omdat Hello Website een doe-het-zelf website-pakket is, wordt je geacht zelf je website te beheren. Of een van onze diensten daarvoor te kopen. Onze klantenservice kan jou dus niet helpen door dit soort zaken gratis voor je te doen.
Wél helpen wij je graag op weg, lossen een technisch probleem op als zich dat voor doet, denken met je mee, horen graag wat jij belangrijk vindt, en geven we gewoon vlot en volledig antwoord op al je vragen. Binnen alle redelijkheid proberen wij onze klanten zoveel mogelijk te helpen.

Hello Website vindt een goede telefonische bereikbaarheid niet alleen noodzakelijk om jou als klant te helpen. We leren zelf graag ook van het persoonlijke contact met onze klanten. Alleen jij kunt ons vertellen wat je belangrijk vindt aan een website en bijhorende producten en diensten. Kijk dus niet raar op als wij jou eens een vraag stellen over je ervaring met ons website startpakket. Alleen zo kan Hello Website het voorrecht verdienen om jouw website mogelijk te blijven maken.