Hello Website

Eerlijke prijzen, geen verborgen kosten, gewoon een goede deal

De prijzen voor het website basispakket en aanvullende modules
De prijzen zijn exclusief BTW en worden per jaarfactuur afgerekend. Maandelijks afrekenen kan ook. Je betaalt dan iets meer, maar zo kun je risicoloos het websitepakket uitproberen en weer stoppen wanneer jij wilt (geen opzegtermijn!).

Basispakket Bij jaarfactuur Bij maandfactuur
Website Basispakket 9,- p/mnd 15,- p/mnd
Module Bij jaarfactuur Bij maandfactuur
Flexibele formulieren (per formulier) 3,- p/mnd 5,- p/mnd
Webwinkel 11,- p/mnd 17,- p/mnd
Video's (onbeperkt aantal video's) 7,- p/mnd 11,- p/mnd
Blog (per blog) 5,- p/mnd 7,- p/mnd

Prijzen voor onze verschillende diensten
Voor de meeste van onze ontwerp- en communicatiediensten hebben wij handige bundels met vaste prijzen. Kijk op de betreffende pagina voor de prijs.

Voor de overige dienstverlening brengt Hello Website offertes uit die gebaseerd zijn op een uurtarief van EUR 69,- excl. BTW. Vraag gerust een offerte op voor jouw webklus, we ronden de tijd namelijk niet af op hele uren, maar op 10 minuten. Zo kunnen we ook jou en je bedrijf een scherpe prijs bieden!

Hello Website verhuurt websites en bijhorende tools. Hello Website verkoopt daarnaast ook diensten, zoals huisstijl ontwerp en teksten schrijven.

De website huur je van Hello Website met een maandelijks terugkerend bedrag
Omdat je betaalt voor het gebruik van het website startpakket en eventuele tools. Als je weg wilt met je website, dan neem je jouw content - zoals teksten en afbeeldingen - gewoon weer mee. Net zoals bij het huren van een auto; de auto lever je weer in na gebruik, maar jouw bagage haal je eerst uit de kofferbak.

Onze diensten koop je van Hello Website door het betalen van een eenmalig bedrag
Voor onze diensten - die wij helemaal op maat voor jou ontwikkelen - betaal je een bedrag waarmee je eigenaar wordt van je nieuwe website-teksten of huisstijl. Je koopt deze dus, ze zijn helemaal van jou.

Hello Website